Pret redus! Justitiarul (2004) - Bluray Mareste

Justitiarul (2004) - Bluray

E405080

Titlul Original: The Punisher

Regia: Jonathan Hensleigh

Cu: John Travolta, Thomas Jane, Samantha Mathis

Durata: 123 min

Gen: Actiune, Crima, Thriller

Nota IMDb: 6.5

Nota Cinemagia: 7.3

Mai multe detalii

27,93 RON

-30%

39,90 RON

Informatii

Răzbunătorul de neoprit al colecției Marvel, Justițiarul, apare în forță pe marele ecran într-un nou film de acțiune care prezintă un incomparabil erou de benzi desenate. Justițiarul aduce în cinematografie unele dintre cele mai bine vândute benzi desenate The Punisher publicate de Marvel și un personaj  a cărui popularitate o egalează pe cea a altor vedete Marvel ca X-Men, Spider-Man și The Fantastic Four.

Justițiarul trăiește în lumea pe care o cunoaștem cu toții, o lume întunecată de război, crimă, cruzime și nedreptate. Nu are puteri supranaturale pentru a înfrânge răul cu care se întâlnește- doar inteligența lui incredibilă, anii de experiență în luptă și, mai presus de toate hotărârea de fier pentru a-i răzbună pe cei nedreptățiți de răii societății. O poveste curajoasă a răzbunării și a izbăvirii, Justițiarul este acel element rar- o operă de divertisment care se adresează cu forță timpurilor sale.

Justițiarul marchează debutul regizoral al lui Jonathan Hensleigh, scenarist renumit al genului producțiilor de mare succes The Rock, Armageddon și Die Hard: With a Vengeance. Scenariul filmului a fost scris de Hensleigh și de Michael France (Cliffhanger, The Hulk). Tom Jane (Dreamcatcher, 61*, Deep Blue Sea) interpretează rolul lui Frank Castle, Justițiarul, disputându-se cu superstarul John Travolta (Pulp Fiction, Face/Off), în rolul personajului negativ redutabil, Howard Saint. Din distribuție mai fac parte Rebecca Romijn-Stamos (X-Men, X-2: X-Men United) în rolul Joan, o femeie care își revine după un trecut cu probleme; Laura Harring (Mulholland Drive) în rolul soției răzbunătoare a lui Howard Saint, Livia; și Samantha Mathis (American Psycho) în rolul soției lui Castle, Maria. Filmul este produs de Avi Arad directorul lui Marvel Studios (The Hulk, Spider-Man, X-Men) și de producătorul Gale Ann Hurd (The Hulk, Aliens, Terminator 2).

Fisa tehnica

FORMAT DISC Blu-ray
GEN FILM Thriller
ANUL LANSARII 2004
SUNET IN LIMBA: Engleza 5.1, Rusa 5.1, Maghiara 5.1, Ceha 5.1, Poloneza 5.1
SUBTITRAT IN LIMBA: Romana, Greaca, Slovena, Maghiara, Bulgara, Engleza, Ceha, Croata, Polona
CLASIFICARE CNC N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
PRODUCATOR SONY Pictures
AVERTISMENT! Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.

Recenzii

Scrie o recenzie

Justitiarul (2004) - Bluray

Justitiarul (2004) - Bluray

Titlul Original: The Punisher

Regia: Jonathan Hensleigh

Cu: John Travolta, Thomas Jane, Samantha Mathis

Durata: 123 min

Gen: Actiune, Crima, Thriller

Nota IMDb: 6.5

Nota Cinemagia: 7.3

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: