Pret redus! Lacrimi din soare (2003) - Bluray Mareste

Lacrimi din soare (2003) - Bluray

E271775

Titlul Original: Tears of the sun

Regia: Antoine Fuqua

Cu: Bruce Willis, Cole Hauser, Monica Bellucci

Durata: 121 min

Gen: Actiune, Drama, Thriller

Nota IMDb: 6.6

Nota Cinemagia: 7.4

Mai multe detalii

29,92 RON

-25%

39,90 RON

Informatii

Regizorul Antoine Fuqua, cel care ne-a purtat pe strãzile rãu famate din Los Angeles oferindu-ne o realitate durã in filmul, onorat cu un Oscar, Zi de instructie, ne prezintã acum o mãrturie despre eroism in contextul unei situatii disperate, in filmul Lacrimi din soare, care îl are ca protagonist pe Bruce Willis.

Locotenentul A.K. Waters din fortele speciale ale marinei, SEAL, si grupa sa de luptãtori de elitã sunt obligati sã aleagã între datoria de militar si simtãmintele umanitare proprii, între a îndeplini orbeste ordinele primite, în mijlocul unui conflict sângeros, sau a gãsi curajul sã-si urmeze constiinta si sa asigure protectie unui grup de refugiati nevinovati.

Dupã cãderea regimului democratic din Nigeria si preluarea puterii de cãtre un dictator militar fãrã scrupule, Lt. Waters cu oamenii lui sunt trimisi în misiune pentru a o scoate din zona de conflict pe doctorita Lena Kendricks (Monica Bellucci), din organizatia Medici fãrã frontiere.

Dr. Kendricks, cetateanã americanã prin cãsãtorie, acordã asistentã medicalã victimelor rãzboiului civil la o misiune catolicã din regiune. La sosirea lui Waters, doctorita refuzã sã plece, punând conditia ca protejatii ei sa fie ajutati sã se refugieze îm tara vecinã. Altfel, urmau sa fie victime sigure ale rebelilor.

Waters primeste ordin de la superiorul lui, Cpt. Bill Rhodes, Tom Skerritt, sã nu se amestece sub nici un motiv în conflictul local. Martori directi ai brutalitãtii si cruzimii bandelor de rebeli, Waters si oamenii sãi nu pot ramâne stane de piatrã si trec de partea cauzei apãrate de doctoritã riscându-si vietile, decisi sã-i escorteze pe localnici pânã la granitã.

Drumul lor prin junla neprietenoasã este plin de primejdii, sunt urmãriti de bandele de rebeli pe care nu de multe ori trebuie sã-i înfrunte. Incrâncenarea urmãritorilor se explicã în cele din urmã. Printre refugiati se aflã si singurul supravietuitor al fostei familii conducãtoare, care trebuia eliminat cu orice pret. Waters si trupa au de ales între viata unui singur individ si vietile protejatilor si nu în ultimul rând, al propriei lor vieti.

Fisa tehnica

FORMAT DISC Blu-ray
GEN FILM Actiune
ANUL LANSARII 2003
SUNET IN LIMBA: Portugheza 5.1, Maghiara 5.1, Engleza 5.1, Ceha 5.1, Spaniola 5.1, Rusa 5.1
SUBTITRAT IN LIMBA: Romana, Sarba, Slovena, Spaniola, Poloneza, Turca, Indoneza, Portugheza, Islandeza, Maghiara, Hindusa, Engleza, Croata, Chineza, Bulgara, Ceha
CLASIFICARE CNC N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
PRODUCATOR SONY Pictures
AVERTISMENT! Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.

Recenzii

Scrie o recenzie

Lacrimi din soare (2003) - Bluray

Lacrimi din soare (2003) - Bluray

Titlul Original: Tears of the sun

Regia: Antoine Fuqua

Cu: Bruce Willis, Cole Hauser, Monica Bellucci

Durata: 121 min

Gen: Actiune, Drama, Thriller

Nota IMDb: 6.6

Nota Cinemagia: 7.4

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: