Pret redus! Unde dai si unde crapa (2000) - Bluray Mareste

Unde dai si unde crapa (2000) - Bluray

E078961

Titlul Original: Snatch

Regia: Guy Ritchie

Cu: Brad Pitt, Benicio Del Toro, Jason Statham

Durata: 98 min

Gen: Comedie, Crima, Thriller

Nota IMDb: 8.3

Nota Cinemagia: 8.4

Mai multe detalii

29,94 RON

-40%

49,90 RON

Informatii

Hoțul de diamante și curierul Franky "Four Fingers" (Franky "Patru degete"), interpretat de Benicio Del Toro, poposește la Londra, în drumul său spre New York, unde urma să-i livreze un diamant uriaș sefului său, Avi (Dennis Farina). În cursul misiunii sale de livrare a micilor pietre prețioase vărului lui Avi, Doug "The Head" (Doug "Capul" - Mike Reid), și celorlalți bijutieri locali din Hatton Gardens, el este ademenit de către Boris "The Blade" (Boris "Lama" - Rade Sherbedgia) să parieze la un meci ilegal de box. Însă el habar nu are că Boris i-a întins o capcană și proprietarii unui magazin de amanet, Vinny (Robbie Gee) și Sol (Lennie James), împreună cu șoferul lor, Tyrone (Ade), îl vor jefui la pariuri. Între timp, impresarii ageamii de box ilegal, Turkish (Jason Statham) și cu partenerul său de afaceri, Tommy (Stephen Graham), sunt pe cale de "a da lovitura" datorită unui meci cu cel mai influent gangster din zonă, impresarul de box și proprietarul unei ferme de porcine, Brick Top (Alan Ford). Dar când boxerul ageamiilor este făcut knock-out de către Mickey O'Neil (Brad Pitt), un boxer țigan itinerant de origine irlandeză, băieții îl conving să lupte în locul boxerului lor în meciul aranjat al lui Brick Top.

Însă Mickey se dovedește a fi total neserios și cei doi intră în panică atunci când luptătorul neînfricat refuză "să se lase bătut în runda a patra" conform înțelegerii. Din fericire, curajul și tehnica țiganului îl impresionează pe Brick Top - salvându-i pe toți trei de la ferma de porci a lui - însă Mickey trebuie să lupte din nou, de această dată pe bune, pentru că Brick Top nu se sfiește să apeleze la brutalitate și represalii sângeroase pentru a-și impune punctul de vedere.

În New York, știrea că Frank a fost atras într-o cursă de către pariori îl îngrijorează pe Avi care, împreună cu ucigașul său de încredere, se urcă în avionul de Londra. Ei angajează o vedetă locală, "Bullet Tooth" Tony (Tony-omul cu dintele glonț) interpretat de Vinnie Jones, pentru a-l găsi pe Frank și diamantul. Destinul nefericit al curierului de diamante este descoperit în scurt timp și căutarea pietrei prețioase dispărute îi mobilizează pe toți într-o cursă trăsnită care este pe cale de a scăpa de sub control.

Trageri pe sfoară, cacealmale și fățărnicii numeroase, în timp ce fiecare își urmează planurile proprii - toate fiind ilegale, unele năstrușnice și majoritatea sortite să se sfârșească în băi de sânge, durere și răzbunare. Cum planurile merg aiurea și spiritele se încing, câini, diamante, rulote, boxeri și armament asortat sunt amestecate într-o încăierare generală haotică...

Fisa tehnica

FORMAT DISC Blu-ray
GEN FILM Crima
ANUL LANSARII 2000
SUNET IN LIMBA: Maghiara 5.1, Engleza 5.1, Poloneza 5.1
SUBTITRAT IN LIMBA: Romana, Maghiara, Engleza, Poloneza, Croata, Olandeza
CLASIFICARE CNC N-15 ( NERECOMANDAT MINORILOR SUB 15 ANI )
PRODUCATOR SONY Pictures
AVERTISMENT! Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.

Recenzii

Scrie o recenzie

Unde dai si unde crapa (2000) - Bluray

Unde dai si unde crapa (2000) - Bluray

Titlul Original: Snatch

Regia: Guy Ritchie

Cu: Brad Pitt, Benicio Del Toro, Jason Statham

Durata: 98 min

Gen: Comedie, Crima, Thriller

Nota IMDb: 8.3

Nota Cinemagia: 8.4

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: