Pret redus! Mereu la prima intalnire (2004) - Bluray Mareste

Mereu la prima intalnire (2004) - Bluray

E271485

Titlul Original: 50 First Dates

Regia: Peter Segal

Cu: Drew Barrymore, Rob Schneider, Adam Sandler

Durata: 99 min

Gen: Comedie, Romantic

Nota IMDb: 6.8

Nota Cinemagia: 7.9

Mai multe detalii

22,42 RON

-25%

29,90 RON

Informatii

Henry Roth (Sandler), veterinar specializat în animale marine polare, și-a planificat viitorul. Atunci când nu se ocupă de mamiferele marine la Sea Life Park în Hawaii, frânge inimile turistelor americane care sunt în căutarea unei iubiri de vacanță. Pentru Henry iese din discutie o relație pe termen lung. Astfel, și-ar abandona visul de 10 ani de a naviga în Alaska pentru a studia viața subacvatică a morselor.

Henry este foarte aproape de a-și vedea visul realizat, dar goeleta sa, Sea Serpent, are un accident pe parcursul unor manevre, iar el ajunge la Hukilau Café, unde ochii obișnuiților casei îl urmăresc cu neîncredere când privirea îi este atrasã de una dintre cliente, tânăra și frumoasa Lucy Whitmore (Barrymore).

Henry este atras imediat de Lucy, care stă singură la masă și ia micul dejun. Intrigat de metoda ei însolită de a desface napolitanele în felii și a construi cu ele mici colibe perfecte, se întoarce ziua următoare la Hukilau. Lucy stă din nou singură cu napolitanele ei, doar că de data aceasta le transformă în cabane perfecte. Când ușa din napolitană nu vrea să stea închisă, Henry profită de ocazie, vine înspre ea, ia o scobitoare și o folosește în chip de balama.

În timp ce discutã despre napolitane și mamifere marine, Henry descoperă că este din ce în ce mai interesat de Lucy. Ignorând propria regulă privind întâlnirile cu fetele din zonă, stabilește o întâlnire cu ea pentru a doua zi la micul dejun. Dar când sosește și îi vorbește despre întâlnirea lor anterioară, ea îl crede un golan și cere ajutor.

Lucy nu are nicio idee cine este el. Iar Henry își dă seama că dacă vrea să îi câștige afecțiunea, va trebui să o ia de la capăt în fiecare zi a vieții sale.

Fisa tehnica

FORMAT DISC Blu-ray
GEN FILM Romantic
ANUL LANSARII 2004
SUNET IN LIMBA: Spaniola 5.1, Rusa 5.1, Portugheza 5.1, Poloneza 5.1, Engleza 5.1, Ceha 5.1, Maghiara 5.1
SUBTITRAT IN LIMBA: Spaniola, Slovena, Romana, Portugheza, Poloneza, Islandeza, Sarba, Bulgara Chineza, Ceha, Engleza, Maghiara
CLASIFICARE CNC AG ( Audienta Generala )
PRODUCATOR SONY Pictures
AVERTISMENT! Filmele pe suport Bluray pot fi vizionate doar pe un Bluray player, neputand fi redate de un DVD player.

Recenzii

Scrie o recenzie

Mereu la prima intalnire (2004) - Bluray

Mereu la prima intalnire (2004) - Bluray

Titlul Original: 50 First Dates

Regia: Peter Segal

Cu: Drew Barrymore, Rob Schneider, Adam Sandler

Durata: 99 min

Gen: Comedie, Romantic

Nota IMDb: 6.8

Nota Cinemagia: 7.9

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: