• Pret redus
  • Pret redus

Queen in 3D - Carte

Titlul Original: Queen 3D

Autor: Brian May

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 262

Gen: Biografic

Editura: RAO

ISBN: 978-60600-6116-8

Coperta: Cartonata

Dimensiune: 320 x 240

159,90 Lei - 30%
111,93 Lei
livrare in 1-3 zile lucratoare
Stoc limitat

Adauga in favorite

Caracteristici
Sinopsis / Trailer

Queen in 3D este primul volum dedicat legendarei formatii rock si realizat de catre un membru al acesteia. Acesta contine marturii, peste 360 de fotografii pe care artistul le-a realizat cu ajutorul camerei sale stereoscopice de-a lungul mai multor decenii, o pereche de ochelari speciali si instructiuni pentru folosirea acestora.

Fotografiile 3D realizate de chitaristul Brian May surprind momente memorabile ale trupei Queen, din toate epocile.
Unele sunt inedite, altele au o poveste pe care chitaristul o impartaseste publicului, altele au fost, pur si simplu, recreate, astfel incat publicul sa aiba acces la ele.

Volumul a aparut din pasiunea lui Brian May pentru fotografia 3D, realizata cu aparatul stereoscopic (aparat fotografic cu doua obiective, in care imaginile apar in relief).

Chiar si cei care nu se nascusera inca acum 40 de ani, cand Queen isi lansa cel de-al saselea album, vor fi cuprinsi de nostalgie vazand imaginile cu membrii trupei: Freddy Mercury la mansa unui avion sau facand fotografii cu un Polaroid, Roger in studioul rustic din Surrey, Brian May langa Observatorul din Tenerife si altele.

Reviews

20 alte produse in aceeasi categorie: