Pret redus! Chappie (2015) - DVD Mareste

Chappie (2015) - DVD

E406117

Titlul Original: Chappie

Regia: Neill Blomkamp

Cu: Hugh Jackman, Sharlto Copley, Dev Patel

Durata: 115 min

Gen: Actiune, Crima, Drama

Nota IMDb: 6.8

Nota Cinemagia: 7.2

Mai multe detalii

11,94 RON

-40%

19,90 RON

Informatii

În viitorul apropiat, infracțiunile de stradă vor fi reprimate de o forță polițienească robotizată. Acum, oamenii se opun acestui lucru. Când androidul Chappie, a fost furat de la Poliție, el a primit o nouă configurație și noi programe, care l-au transformat în primul robot cu abilitatea de a gândi și de a trăi sentimente proprii. Forțele distructive văd în Chappie un pericol la adresa ordinii actuale, așa încât nu vor precupeți nimic pentru a menține actuala stare de lucruri și pentru a se asigura că Chappie este primul și ultimul robot cu astfel de abilități.

Columbia Pictures și MRC prezintă, în asociere cu LStar Capital, o producție Kinberg Genre, Chappie. Rolurile principale sunt interpretate de Sharlto Copley, Dev Patel, NINJA and ¥O-LANDI VI$$ER, Jose Pablo Cantillo, cu concursul lui Sigourney Weaver și al lui Hugh Jackman. Regia îi aparține lui Neill Blomkamp. Producția e asigurată de Nill Blomkamp și Simon Kinberg. Scenariul le aparține lui Neill Blomkamp și Terri Tatchell. Producția executivă îi aparține lui Ben Waisbren. Directorul de imagine este Trent Opaloch, scenograful este Jules Cook, iar editorii sunt Julian Clarke, ACE și Mark Goldblatt, ACE. Efectele vizuale sunt create de Chris Harvey, iar muzica e compusă de Hans Zimmer.

Fisa tehnica

FORMAT DISC DVD
GEN FILM Actiune
ANUL LANSARII 2015
SUNET IN LIMBA: Engleza 5.1, Catalana 5.1, Maghiara 2.0, Italiana 5.1, Spaniola 5.1, Turca 5.1
SUBTITRAT IN LIMBA: Engleza, Catalana, Daneza, Finlandeza, Ebraica, Maghiara, Italiana, Norvegiana, Romana, Spaniola, Suedeza, Turca
CLASIFICARE CNC AP-12 ( CU ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU COPII PÂNĂ LA12 ANI )
PRODUCATOR SONY Pictures

Recenzii

Scrie o recenzie

Chappie (2015) - DVD

Chappie (2015) - DVD

Titlul Original: Chappie

Regia: Neill Blomkamp

Cu: Hugh Jackman, Sharlto Copley, Dev Patel

Durata: 115 min

Gen: Actiune, Crima, Drama

Nota IMDb: 6.8

Nota Cinemagia: 7.2

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: